خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . پخت نان تافتون روی ساج به همراه عدسی، یکی از روش‌های سنتی و محبوب تهیه غذای روستایی در ایران است. این روش که در طبیعت و فضای باز انجام می‌شود، طعم و عطر بی‌نظیری به غذا می‌بخشد و بخشی از فرهنگ غذایی مناطق مختلف ایران محسوب می‌شود./فرادید | پخت نان تافتون روی ساج به همراه عدسی، یکی از روش‌های سنتی و محبوب تهیه غذای روستایی در ایران است. این روش که در طبیعت و فضای باز انجام می‌شود، طعم و عطر بی‌نظیری به غذا می‌بخشد و بخشی از فرهنگ غذایی مناطق مختلف ایران محسوب می‌شود./فرادید