خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . محققان دریافتهاند که مصرف آسپارتام، سوکرالوز، گلیسیریزین و قندهای افزوده به طور قابل توجهی با خطر بالاتر بلوغ زودرس، به ویژه در کودکانی با ویژگیهای ژنتیکی خاص، مرتبط است. هرچه نوجوانان بیشتر از این شیرینکنندهها مصرف کنند، خطر بلوغ زودرس مرکزی در آنها بیشتر میشود. | محققان دریافتهاند که مصرف آسپارتام، سوکرالوز، گلیسیریزین و قندهای افزوده به طور قابل توجهی با خطر بالاتر بلوغ زودرس، به ویژه در کودکانی با ویژگیهای ژنتیکی خاص، مرتبط است. هرچه نوجوانان بیشتر از این شیرینکنندهها مصرف کنند، خطر بلوغ زودرس مرکزی در آنها بیشتر میشود.