خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . سس خردل، یک چاشنی پرطرفدار است که از دانه‌های خردل آسیاب‌شده تهیه می‌شود. این دانه‌ها معمولاً با آب، سرکه، نمک و گاهی ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شوند تا سس غلیظ و خوش‌طعمی ساخته شود که به غذا‌ها طعم تند و مطبوعی می‌بخشد. خردل در انواع مختلفی وجود دارد؛ از خردل زرد ملایم تا خردل تند و پرادویه که در غذا‌های مختلفی مثل ساندویچ‌ها، هات‌داگ‌ها و سالاد‌ها استفاده می‌شود. | سس خردل، یک چاشنی پرطرفدار است که از دانه‌های خردل آسیاب‌شده تهیه می‌شود. این دانه‌ها معمولاً با آب، سرکه، نمک و گاهی ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شوند تا سس غلیظ و خوش‌طعمی ساخته شود که به غذا‌ها طعم تند و مطبوعی می‌بخشد. خردل در انواع مختلفی وجود دارد؛ از خردل زرد ملایم تا خردل تند و پرادویه که در غذا‌های مختلفی مثل ساندویچ‌ها، هات‌داگ‌ها و سالاد‌ها استفاده می‌شود.