خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . شاید برایتان پیش آمده باشد که هنگام مصرف خرما متوجه دانه‌های سفید رنگ یا شکرک روی سطح آن شوید. شکرک زدن خرما موضوعی است که ذهن خیلی‌ها را درگیر می‌کند و پرسش اصلی اینجاست که چرا چنین اتفاقی می‌افتد و آیا این به معنای خراب شدن خرما است یا خیر؟ | شاید برایتان پیش آمده باشد که هنگام مصرف خرما متوجه دانه‌های سفید رنگ یا شکرک روی سطح آن شوید. شکرک زدن خرما موضوعی است که ذهن خیلی‌ها را درگیر می‌کند و پرسش اصلی اینجاست که چرا چنین اتفاقی می‌افتد و آیا این به معنای خراب شدن خرما است یا خیر؟