خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . ساعت کار کله‌پزی در تهران قدیم با دیگر کسب‌وکارها متفاوت بود. یعنی وقتی بقیه دکان‌دارها کرکره مغازه را بالا می‌دادند، کله‌پزهای معروف تهران دیگر بارشان تمام می‌شد و کرکره را پایین می‌کشیدند. تک و توک دکان‌های کله‌پزی هم بودند که از سر بی‌کلاسی، عصرها بساط سیراب و شیردانشان برقرار بود که این ویژگی برای کله‌پزی مشهور چندان مطلوب نبود. | ساعت کار کله‌پزی در تهران قدیم با دیگر کسب‌وکارها متفاوت بود. یعنی وقتی بقیه دکان‌دارها کرکره مغازه را بالا می‌دادند، کله‌پزهای معروف تهران دیگر بارشان تمام می‌شد و کرکره را پایین می‌کشیدند. تک و توک دکان‌های کله‌پزی هم بودند که از سر بی‌کلاسی، عصرها بساط سیراب و شیردانشان برقرار بود که این ویژگی برای کله‌پزی مشهور چندان مطلوب نبود.