خلاصه این خبر را در چی تو وب میخوانید . سال‌هاست که دانه‌های روغنی و اسیدهای چرب امگا-۶ به‌عنوان عوامل بالقوه التهاب در بدن مورد انتقاد قرار می‌گیرند؛ اما حالا یافته‌های جدید علمی نشان می‌دهند که این مواد نه تنها بی‌ضرر هستند، بلکه می‌توانند از ما در برابر بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت کنند. | سال‌هاست که دانه‌های روغنی و اسیدهای چرب امگا-۶ به‌عنوان عوامل بالقوه التهاب در بدن مورد انتقاد قرار می‌گیرند؛ اما حالا یافته‌های جدید علمی نشان می‌دهند که این مواد نه تنها بی‌ضرر هستند، بلکه می‌توانند از ما در برابر بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت کنند.